Рецепт Раунд-стейк фото

Раунд-стейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Невеликий круглий стейк з однойменного відруби - Round - з зовнішньої сторони стегна. Добре підходить для відбивних або для гасіння. Рекомендований для всіх, хто стежить за своєю фігурою.

Опис приготування:

Смажений раунд-стейк - це чарівний захват! Просто легенько відбийте стейки протягом 10-15 хвилин. Після чого ви не зможете навіть повірити, що ви їсте бюджетну яловичину. Це дуже смачно, і ви можете з'їсти його прямо зі сковорідки з картопляним гарніром або покласти стейк між двома шматками білого хліба в якості самого смачного сендвіча!

  • Яловичий стейк - 6 штук
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
раунд-стейк - фото крок 1
1. Змішайте борошно, сіль і перець.
раунд-стейк - фото крок 2
2. Добре відбийте стейки, щоб м'ясо стало м'яким і тонким.
раунд-стейк - фото крок 3
3. Обваляйте стейки в суміші борошна.
раунд-стейк - фото крок 4
4. Обсмажте стейки в розігрітій олії з обох боків до золотистого
раунд-стейк - фото крок 5
5. За допомогою паперових рушників увібрати зайвий жир.

Схожі рецепти