Раунд-стейк
(покроковий рецепт з фото)
Невеликий круглий стейк з однойменного відруби - Round - з зовнішньої сторони стегна. Добре підходить для відбивних або для гасіння. Рекомендований для всіх, хто стежить за своєю фігурою.
Смажений раунд-стейк - це чарівний захват! Просто легенько відбийте стейки протягом 10-15 хвилин. Після чого ви не зможете навіть повірити, що ви їсте бюджетну яловичину. Це дуже смачно, і ви можете з'їсти його прямо зі сковорідки з картопляним гарніром або покласти стейк між двома шматками білого хліба в якості самого смачного сендвіча!
- Яловичий стейк - 6 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Змішайте борошно, сіль і перець.
2. Добре відбийте стейки, щоб м'ясо стало м'яким і тонким.
3. Обваляйте стейки в суміші борошна.
4. Обсмажте стейки в розігрітій олії з обох боків до золотистого
5. За допомогою паперових рушників увібрати зайвий жир.