Рецепт Рататуй зі свининою фото

Рататуй зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Для діабетиків
На обід
Гарячі страви, Рататуй

Рататуй - це блюдо прованської кухні, смачне і цікаве на смак. По суті, це овочі, обсмажені і погашені в бульйоні або білому вині, але з м'ясом виходить ще смачніше, як на мене! рекомендую!

Рецепт приготування рататуя зі свининою вам сподобається, це точно! Ніжне і апетитне блюдо я готую в мультиварці, тому воду або вино взагалі не обов'язково додавати - блюдо готується у власному соку! Свинина дає приємну ситість бульйону, так що таким блюдом ви швидко нагодуйте досхочу всю сім'ю!

  • Баклажан - 1 штука
  • Цукіні - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Свинина - 150 грам
рататуй зі свининою - фото крок 1
1. В режимі "випічка" на рослинній олії обсмажити цибулю і часник 15-30 хвилин. Далі викладаємо свинину, порізані кабачки і баклажани.
рататуй зі свининою - фото крок 2
2. Додамо зверху помідори, додамо спеції, перець чилі, перець і прованські трави.
рататуй зі свининою - фото крок 3
3. В режимі" гасіння" готуємо тепер півтори години. В самому кінці додамо зелень за смаком.
рататуй зі свининою - фото крок 4
4. Подаємо в свежеприготовленном вигляді!

Схожі рецепти