Рататуй зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Рататуй - це блюдо прованської кухні, смачне і цікаве на смак. По суті, це овочі, обсмажені і погашені в бульйоні або білому вині, але з м'ясом виходить ще смачніше, як на мене! рекомендую!
Рецепт приготування рататуя зі свининою вам сподобається, це точно! Ніжне і апетитне блюдо я готую в мультиварці, тому воду або вино взагалі не обов'язково додавати - блюдо готується у власному соку! Свинина дає приємну ситість бульйону, так що таким блюдом ви швидко нагодуйте досхочу всю сім'ю!
- Баклажан - 1 штука
- Цукіні - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Перець солодкий - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Прованські трави - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
- Свинина - 150 грам
1. В режимі "випічка" на рослинній олії обсмажити цибулю і часник 15-30 хвилин. Далі викладаємо свинину, порізані кабачки і баклажани.
2. Додамо зверху помідори, додамо спеції, перець чилі, перець і прованські трави.
3. В режимі" гасіння" готуємо тепер півтори години. В самому кінці додамо зелень за смаком.
4. Подаємо в свежеприготовленном вигляді!