Рецепт Рататуй Нішуаз фото

Рататуй Нішуаз
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рататуй
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рататуй нісуаз готується з улюблених овочів, виходить смачним і соковитим. Відрізняється рататуй нісуаз від звичайного тим, що овочі гасяться, а не запікаються.

Опис приготування:

Рататуй Нішуаз - прекрасний обід або вечерю. Ситний і соковитий. До Рататую зробіть тости, дуже добре поєднуються. Також можете зварити трохи картоплі, теж смачно. Насолоджуйтеся приємним і ніжним смаком тушкованих овочів! Уявляю покроковий рецепт рататуя нісуаз.

  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Болгарський перець - 4 штуки (візьміть різних кольорів.)
  • Помідори - 5 штук
  • Часник - 2 штуки (головки.)
  • Баклажани - 2 штуки
  • Селера - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гілочки чебрецю - 1-2 штук
  • Гілочки петрушки - 3-4 штук
  • Скоринка апельсина - 1 штука
  • Кабачок - 2 штуки
  • Свіжий базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рататуй Нішуаз - фото крок 1
Дрібно порубати цибулю, обсмажте його в каструлі, в якій будете готувати рататуй нісуаз.
рататуй Нішуаз - фото крок 2
Очистіть болгарський перець від насіння, поріжте маленькими шматочками. Додайте до цибулі.
рататуй Нішуаз - фото крок 3
Потім в каструлю викладаємо помідори.
рататуй Нішуаз - фото крок 4
Chesnok чистий, НЕ дроселі, так цілі зубчики і киньте в каструлю в овочам.
рататуй Нішуаз - фото крок 5
Наріжте баклажани такими ж дрібними шматочками, як помідори і цибулю, і викладіть в каструлю.
рататуй Нішуаз - фото крок 6
Додати сіль, поперчіть, перемішайте. Залиште овочі гаситися на середньому вогні.
рататуй Нішуаз - фото крок 7
Відріжте селери, сантиметрів 7-10, розділіть уздовж на дві Полонне. На одну половину складіть лаврове листя, базилік, гілочки чебрецю і петрушки, шматочок апельсинової скоринки. Накрийте другою половинкою і зав'яжіть підручним чистим засобом.
рататуй Нішуаз - фото крок 8
Покладіть селера із зеленню в рататуй і тушкуйте все разом хвилин 5.
рататуй Нішуаз - фото крок 9
Тепер кабачок. Наріжте дрібно, викладіть в каструлю.
рататуй Нішуаз - фото крок 10
Коли овочі все стали м'якими, викладіть їх в друшляк, який заздалегідь поставте на чисту чашку. Нехай сік стікає.
рататуй Нішуаз - фото крок 11
Стёкшій сік поставте на вогонь, варите, постійно помішуючи, зайва рідина випарується і сік загусне.
рататуй Нішуаз - фото крок 12
Викладіть рататуй нісуаз в чашку або салатницю, полийте оливковою олією і готовим соком. Не забудьте дістати селера перед подачею блюда. Смачного!

Схожі рецепти