Рецепт Рагу з яловичини з селерою фото

Рагу з яловичини з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Селера , Стебло селери , Корінь селери
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Рагу - універсальне і багатогранне блюдо. Його можна зробити з великої кількості продуктів. Підійде будь-яке м'ясо, птах і овочі. Приправи та трави - по бажанню, і знову ми отримаємо новий варіант.

Опис приготування:

Сьогодні ви познайомитеся з тим, як приготувати рагу з яловичини з селерою. Окремо ми згасимо м'ясо з овочами, а з іншого боку зробимо пюре з селери. Виходить, начебто, знайоме блюдо, але смак зовсім інший. Також буде цікаво поєднання італійських трав і вина, які подарують яскраві фарби.

  • Корінь селери - 600 грам
  • Govяzhьe філе - 1 кілограм
  • Білі гриби сушені - 60 грам
  • Помідори консервовані подрібнені - 660 грам
  • Червоне вино - 500 мілілітрів
  • Яловичий бульйон - 200 мілілітрів
  • Овочевий бульйон - 350 мілілітрів
  • Вершки жирні - 200 мілілітрів
  • Морква - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Стебло селери - 4 штуки
  • Розмарин, гілочка - 3 штуки
  • Чебрець свіжий, гілочка - 3 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Обкладинка, паличка - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Топлене масло - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
рагу з яловичини з селерою - фото крок 1
1. Підготуйте овочі. Наріжте кубиками морква, селера і цибулю. Подрібніть розмарин, чебрець і часник. М'ясо нарубати середніми шматочками. Потім в сотейнику розігрійте масло. Обсмажте в ньому протягом 5 хвилин селера, цибуля, морква, корицю, трави, часник і лавровий лист.
рагу з яловичини з селерою - фото крок 2
2. Далі додайте до інгредієнтів м'ясо і гриби. Наполягати вино, яловичий бульйон і помідори. Приберіть блюдо в духовку на 2, 5 годин 180 градусах.
рагу з яловичини з селерою - фото крок 3
3. В цей час займіться пюре. Селера наріжте кубиками. Відправте їх з маслом в сотейник. Влийте овочевий бульйон. Варіть селера після закипання протягом 15 хвилин.
рагу з яловичини з селерою - фото крок 4
4. Потім до селері додайте сіль, перець, мускатний горіх і вершки. Подрібніть все за допомогою блендера в пюре.
рагу з яловичини з селерою - фото крок 5
5. З готового м'ясного рагу приберіть лавровий лист і корицю, а додайте сіль і перець. Подавайте блюдо з пюре з селери і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти