Рагу з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Соковите, густе і ароматне рагу можна їсти як самостійну страву або подавати з улюбленим гарніром - в будь-якому випадку буде неймовірно смачно.
Опис приготування:
Зазвичай рагу представляємо собою блюдо з шматочків м'яса з овочами, іноді з грибами, в густому соусі, але ось конкретний склад рагу у кожної господині свій. Особисто я завжди роблю це блюдо по-різному, намагаюся змінювати рецептуру кожен раз, ну а вам розповім, як приготувати рагу з яловичини в мультиварці в класичному його варіанті. На мій погляд, тут ідеальне поєднання інгредієнтів, завдяки чому саме рагу виходить шалено смачне і соковите. Обов'язково спробуйте приготувати його для своєї родини, впевнена, що ваші близькі залишаться задоволені, адже це простий рецепт рагу з яловичини в мультиварці подобається всім без винятку.
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Перець болгарський - 150 грам
- Помідори - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Паста томатна - 100 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку готуємо всі інгредієнти. М'ясо промиваємо під водою і нарізаємо на невеликі кубики.
Цибулю чистимо і подрібнюємо.
З болгарського перцю видаляємо насіння, промиваємо його і ріжемо на бруски або кубики.
Моркву чистимо і нарізаємо кільцями.
Помідори так само ріжемо на кубики.
Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в чашу мультиварки.
Далі додаємо томатну пасту, солимо і заправляємо спеціями за смаком.
Перемішуємо всі інгредієнти, закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим"Гасіння" , час 1 час.
Коли рагу буде готове, мультиварка подасть звуковий сигнал. Відкриваємо кришку і розкладаємо ароматне рагу по тарілочках. Приємного всім апетиту!