Рагу з фаршем яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Приготувала і сама не очікувала, що так смачно вийде.
Спочатку нарізаємо всі інгредієнти кубиком, потім, по черзі додаючи в сковороду, обсмажуємо і тушкуємо. Дивимося рецепт нижче.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Томатний соус або паста - 3 Ст. Ложки
- Бульйон або вода - 400 мілілітрів
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Цибулю нарізати кубиком.
Моркву натріть на крупній тертці.
Картоплю очистити і нарізати кубиком.
На сковороді обсмажити цибулю.
Додайте моркву. Смажимо все разом 3 хвилини.
Додайте фарш. Гасіть все разом 5 хвилин.
Додайте воду (бульйон) і спеції за смаком.
Тушіте 10 хвилин. Тепер додайте томатний соус.
Додайте нарізану картоплю. Перемішайте. А при води при необхідності. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності картоплі. Періодами помішуйте. При необхідності підливайте рідину.
Рагу з фаршем готове. Подайте його до столу гарячим.