Рецепт Рагу з фаршем яловичини фото

Рагу з фаршем яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Приготувала і сама не очікувала, що так смачно вийде.

Опис приготування:

Спочатку нарізаємо всі інгредієнти кубиком, потім, по черзі додаючи в сковороду, обсмажуємо і тушкуємо. Дивимося рецепт нижче.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Томатний соус або паста - 3 Ст. Ложки
  • Бульйон або вода - 400 мілілітрів
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
рагу з фаршем яловичини - фото крок 1
Цибулю нарізати кубиком.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 2
Моркву натріть на крупній тертці.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 3
Картоплю очистити і нарізати кубиком.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 4
На сковороді обсмажити цибулю.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 5
Додайте моркву. Смажимо все разом 3 хвилини.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 6
Додайте фарш. Гасіть все разом 5 хвилин.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 7
Додайте воду (бульйон) і спеції за смаком.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 8
Тушіте 10 хвилин. Тепер додайте томатний соус.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 9
Додайте нарізану картоплю. Перемішайте. А при води при необхідності. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності картоплі. Періодами помішуйте. При необхідності підливайте рідину.
рагу з фаршем яловичини - фото крок 10
Рагу з фаршем готове. Подайте його до столу гарячим.

Схожі рецепти