Рагу з яловичини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Досить простий рецепт для любителів м'яса і овочів. Часу на підготовку витрачається мінімум. Зате на виході виходить дуже смачне рагу. Спробуйте!
Рагу з яловичини з картоплею готується в кілька простих кроків. Помийте і поріжте м'ясо, також наріжте овочі. Посоліть і поперчіть м'ясо. Викладіть овочі і м'ясо в каструлю шарами в наступній послідовності: цибуля, болгарський перець, помідори, яловичина, картопля і знову цибулю, перець і помідори. Зверху посоліть і поперчіть за смаком і поставте на слабкий вогонь гаситися протягом 2, 5 годин. Готове рагу подавайте гарячим. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Картопля - 6 штук
- Помідори - 5 штук
- Цибуля - 4 штуки
- Болгарський перець - 3 штуки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Яловичину помийте під проточною водою і поріжте шматочками. Приправити сіллю і poperčite.
Поріжте цибулю півкільцями, картопля кружечками, болгарський перець кільцями, а помідори часточками. Викладіть на дно каструлі овочі шарами: спочатку половину цибулі, потім половину перцю, третій шар - половина помідорів.
На овочі викладіть м'ясо, потім картопля.
Повторіть шари з другої полвіни овочів: шар цибулі, перцю та помідорів. Зверху посоліть і поперчіть за смаком.
Закрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні 2, 5 годину. Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.