Рагу з індички з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з індички з картоплею частеньго готувала моя тітка. Треба сказати, що її рагу наминали все за обидві щоки! Я потім робила багато версій цієї страви в тому числі і з куркою і з іншими овочами.
Рагу з індички з картоплею в глибокій сковороді або невеликому казанку. Готове поєднане блюдо можна поставити в розігріту до 180 градусів духовку і довести там до готовності протягом півгодини. В рагу з індички з картоплею можна додати сметану або томат, а також багато зелені. Часник кладеться в рагу в великій кількості в самому кінці. Успіхів і приємного апетиту!
- Індичка - 400 грам
- Картопля - 800 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідор - 1-2 штук
- Капуста - 200 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Петрушка - 20 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Базилік, орегано - За смаком
Шматочки індички обсмажити на олії до золотистого кольору.
Овочі порізати.
Обсмажити цибулю до прозорості, а потім додати моркву і кабачки.
Додайте болгарський перець і все смажте до готовності.
До обсмаженого м'яса додайте картоплю і капусту, залийте водою тушкуйте хвилин 15-20.
З'єднайте індичку з овочами, додайте спеції і подрібнений часник, порізану зелень. Гасіть ще 10-15 хвилин.
Смачного!