Рецепт Рагу з індички з картоплею фото

Рагу з індички з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рагу з індички з картоплею частеньго готувала моя тітка. Треба сказати, що її рагу наминали все за обидві щоки! Я потім робила багато версій цієї страви в тому числі і з куркою і з іншими овочами.


Рагу з індички з картоплею в глибокій сковороді або невеликому казанку. Готове поєднане блюдо можна поставити в розігріту до 180 градусів духовку і довести там до готовності протягом півгодини. В рагу з індички з картоплею можна додати сметану або томат, а також багато зелені. Часник кладеться в рагу в великій кількості в самому кінці. Успіхів і приємного апетиту!


  • Індичка - 400 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідор - 1-2 штук
  • Капуста - 200 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Петрушка - 20 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Базилік, орегано - За смаком
рагу з індички з картоплею - фото крок 1
Шматочки індички обсмажити на олії до золотистого кольору.
рагу з індички з картоплею - фото крок 2
Овочі порізати.
рагу з індички з картоплею - фото крок 3
Обсмажити цибулю до прозорості, а потім додати моркву і кабачки.
рагу з індички з картоплею - фото крок 4
Додайте болгарський перець і все смажте до готовності.
рагу з індички з картоплею - фото крок 5
До обсмаженого м'яса додайте картоплю і капусту, залийте водою тушкуйте хвилин 15-20.
рагу з індички з картоплею - фото крок 6
З'єднайте індичку з овочами, додайте спеції і подрібнений часник, порізану зелень. Гасіть ще 10-15 хвилин.
рагу з індички з картоплею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти