Рецепт Рагу з індички фото

Рагу з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Горіхи , Філе індички
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

М'ясо індички, на думку дієтологів, - найкорисніше і легке. Воно дуже добре засвоюється і буквально насичує організм корисними речовинами, вітамінами і мікроелементами.

Опис приготування:

М'ясо треба обсмажити, додати овочі, приправи і тушкувати. Блюдо готується дуже просто і підійде для вечері або обіду. До того ж, страва не високу калорійність.

  • Філе індички - 700 грам
  • Баклажан - 3 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль і мелений чорний перець - За смаком
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Бульйон або вода - 200 мілілітрів
рагу з індички - фото крок 1
Філе індички нарізати на невеликі шматочки.
рагу з індички - фото крок 2
Розігрійте сковороду. Влийте в неї трохи рослинного масла. Розігрійте його. На гарячу сковороду викладіть філе індички без спецій і солі. Обсмажте з одного боку.
рагу з індички - фото крок 3
Переверніть на іншу сторону і знову обсмажте. Додайте очищені і нарізані баклажани (без шкірки). Можна взяти заморожені.
рагу з індички - фото крок 4
Подрібніть в блендері волоський горіх.
рагу з індички - фото крок 5
Гасіть баклажани з індичкою до м'якості баклажана. Влийте бульйон або кип'ячену воду. Додати сіль, поперчіть. Якщо баклажан гірчить, можна додати щипки цукру. Можна додати інших спецій на ваш смак. Чи не кладіть спеції, до складу яких входить сушений лісової гриб. Фракції гриба тверді, не встигнуть разбухнуть.
рагу з індички - фото крок 6
Довести страву до готовності. Додайте волоський горіх. Перемішайте. Тушіте 2 хвилини і можна вимикати. Подайте блюдо до столу гарячим. Це смачно, швидко і легко. Заморожений баклажан в зиязикай період можна купити в супермаркетах (фасований у пакети).

Схожі рецепти