Рагу з індички
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички, на думку дієтологів, - найкорисніше і легке. Воно дуже добре засвоюється і буквально насичує організм корисними речовинами, вітамінами і мікроелементами.
М'ясо треба обсмажити, додати овочі, приправи і тушкувати. Блюдо готується дуже просто і підійде для вечері або обіду. До того ж, страва не високу калорійність.
- Філе індички - 700 грам
- Баклажан - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль і мелений чорний перець - За смаком
- Волоський горіх - 50 грам
- Бульйон або вода - 200 мілілітрів
Філе індички нарізати на невеликі шматочки.
Розігрійте сковороду. Влийте в неї трохи рослинного масла. Розігрійте його. На гарячу сковороду викладіть філе індички без спецій і солі. Обсмажте з одного боку.
Переверніть на іншу сторону і знову обсмажте. Додайте очищені і нарізані баклажани (без шкірки). Можна взяти заморожені.
Подрібніть в блендері волоський горіх.
Гасіть баклажани з індичкою до м'якості баклажана. Влийте бульйон або кип'ячену воду. Додати сіль, поперчіть. Якщо баклажан гірчить, можна додати щипки цукру. Можна додати інших спецій на ваш смак. Чи не кладіть спеції, до складу яких входить сушений лісової гриб. Фракції гриба тверді, не встигнуть разбухнуть.
Довести страву до готовності. Додайте волоський горіх. Перемішайте. Тушіте 2 хвилини і можна вимикати. Подайте блюдо до столу гарячим. Це смачно, швидко і легко. Заморожений баклажан в зиязикай період можна купити в супермаркетах (фасований у пакети).