Рецепт Рагу з індички з овочами фото

Рагу з індички з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Індичка, Птах
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Індичка вважається дієтичним м'ясом. З овочами рагу з індички - чудове блюдо, яке люблять навіть діти. Готувати рагу можна в мультиварці, духовці або на плиті.

Таке рагу з індички з овочами в домашніх умовах можна вважати дієтичним блюдом, оскільки м'ясо індички вважається дієтичним, а разом з овочами виходить приголомшливий кулінарний тандем. Якщо хочете, щоб овочі вийшли вареними, а не запеченими - тушкуйте рагу в сотейнику або каструлі. Дивіться покроковий рецепт, як приготувати рагу з індички з овочами, далі.

  • Філе індички - 500 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль і спеції - За смаком
рагу з індички з овочами - фото крок 1
1. Ця страва дуже смачна, легке і в той же час дуже ситне. В даному випадку я вирішила приготувати рагу з індички з овочами в духовці.
рагу з індички з овочами - фото крок 2
2. У форму для запікання викладаємо нарізане філе індички, зверху викладаємо нарізані кубиками кабачки, морква (кільцями) і цибулю. Солимо і приправляємо за смаком.
рагу з індички з овочами - фото крок 3
3. Завершальним етапом будуть помідори, часник і зелень. Нарізаємо помідори кубиками і викладаємо зверху. Заливаємо все 0, 5 склянки води і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
рагу з індички з овочами - фото крок 4
4. Запікаємо близько 20 хвилин, після чого подаємо до столу в гарячому вигляді. Якщо хочете отримати корочку, перед відправкою в духовку присипте останнім шаром сир.

Схожі рецепти