Рагу з індички з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Індичка вважається дієтичним м'ясом. З овочами рагу з індички - чудове блюдо, яке люблять навіть діти. Готувати рагу можна в мультиварці, духовці або на плиті.
Таке рагу з індички з овочами в домашніх умовах можна вважати дієтичним блюдом, оскільки м'ясо індички вважається дієтичним, а разом з овочами виходить приголомшливий кулінарний тандем. Якщо хочете, щоб овочі вийшли вареними, а не запеченими - тушкуйте рагу в сотейнику або каструлі. Дивіться покроковий рецепт, як приготувати рагу з індички з овочами, далі.
- Філе індички - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ця страва дуже смачна, легке і в той же час дуже ситне. В даному випадку я вирішила приготувати рагу з індички з овочами в духовці.
2. У форму для запікання викладаємо нарізане філе індички, зверху викладаємо нарізані кубиками кабачки, морква (кільцями) і цибулю. Солимо і приправляємо за смаком.
3. Завершальним етапом будуть помідори, часник і зелень. Нарізаємо помідори кубиками і викладаємо зверху. Заливаємо все 0, 5 склянки води і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
4. Запікаємо близько 20 хвилин, після чого подаємо до столу в гарячому вигляді. Якщо хочете отримати корочку, перед відправкою в духовку присипте останнім шаром сир.