Рецепт Рагу з індички з грибами фото

Рагу з індички з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний рецепт, який я трохи адаптував під себе. Розповім, як приготувати рагу з індички з грибами, яке подаю як самостійну страву або до гарніру з рису, картоплі, каші.

Опис приготування:

Гриби можна використовувати будь-які, у мене були звичайні печериці. Блюдо дуже економне, адже з індички можна вибрати будь-які обрізки, що залишилися від приготування інших страв. Готую рагу в сковороді з товстим дном, Якщо у вас є. Можна використовувати мультиварку, казанок.

  • Оливкова олія - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Каєнський перець - За смаком
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Індичка - 0, 8-1 кілограма
  • Гриби - 200 грам
  • Томати - 2-3 штук
  • Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки
  • Йогурт - 3/4 склянки
рагу з індички з грибами - фото крок 1
1. Очищаю цибулю, перець і часник, нарізаю тонкою соломкою. Сковороду розігріваю з оливковою олією, викладаю цибулю, перець і обсмажую до м'якості. Відправляю на сковороду часник і паприку, готую ще 30-60 секунд. Перекладаю вміст сковороди в тарілку.
рагу з індички з грибами - фото крок 2
2. Гриби чищу і мою, потім нарізаю пластинками. Індичку мою і нарізаю невеликими шматочками. Розігріваю сковороду з оливковою олією і викладаю гриби з індичкою, обсмажую близько 5 хвилин. Додаю раніше обсмажений перець і цибулю.
рагу з індички з грибами - фото крок 3
3. Помідори мою і розрізаю кожен на 2 частини, за допомогою великої терки натираю м'якоть і кладу в сковороду, вливаю вустерский соус, лимонний сік, розмарин, чорний мелений перець. Перемішую і готую все на слабкому вогні під закритою кришкою 20 хвилин.
рагу з індички з грибами - фото крок 4
4. У йогурті розмішую крохмаль, потім вливаю отриману суміш в сковороду, за смаком додаю сіль і перець (якщо потрібно), пробую на готовність, а потім вимикаю і подаю до столу.

Схожі рецепти