Рагу з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Швидко і смачно - це про рагу з індички в мультиварці в домашніх умовах. Отримати таке ароматне і ситне блюдо можна всього за одну годину, приклавши до цього мінімум зусиль.
Особливо влітку рецептів приготування рагу і соте збільшується в рази, а приготувати будь-яку рагу в мультиварці можна менше, ніж за одну годину. Представлений рецепт рагу з індички в мультиварці в домашніх умовах - класичний, а часу на його приготування потрібно всього 50 хвилин.
- Індичка - 500 грам (філе)
- Картопля - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 30 грам
- Рослинна олія - 40 грам
1. Приготування їжі в мультиварці - це завжди задоволення, оскільки витрачається мінімум часу, а страва виходить дуже смачним. Для початку відправляємо нарізане кубиками філе індички в мультиварку смажитися. При цьому виставляємо режим "запікання" .
2. Коли м'ясо буде готове, додаємо дрібно нарізану картоплю, кабачок и лук. Тушкуємо до готовності овочів.
3. Додаємо томатну пасту, перемішуємо, солимо і перчимо.
4. Вливаємо 150 мл. Води, виставляємо відповідний режим. У моїй мультиварці - це режим "гасити" .
5. Коли рагу з індички в мультиварці буде готово, подаємо його в гарячому вигляді. Можна прикрасити зеленню і подати з нарізаними свіжими овочами.