Рецепт Рагу із зеленим горошком фото

Рагу із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Прекрасний варіант обіду або вечері - рагу із зеленим горошком. Неодмінно приготуйте таке блюдо для рідних, думаю, їм сподобається.

Опис приготування:

Подавайте рагу із зеленим горошком на обід або вечерю. Доповнити такий гарнір можна рибою, птахом або будь-яким іншим м'ясом. Крім горошку в рецепті можна використовувати різні види овочів і поекспериментувати зі спеціями.

  • Картопля - 250 грам
  • Морква - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 70 грам
  • Горошок зелений - 100 грам
  • Стручкова квасоля - 80 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
рагу із зеленим горошком - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рагу із зеленим горошком - фото крок 2
Картопля очистіть, вимийте і просушіть. Наріжте великими кубиками.
рагу із зеленим горошком - фото крок 3
Моркву і цибулю очистіть, вимийте і просушіть. Наріжте цибулю півкільцями, морква брусками.
рагу із зеленим горошком - фото крок 4
Прогрійте сковороду, додайте олію. Викладіть в масло овочі і смажте 12-15 хвилин, іноді помішуйте.
рагу із зеленим горошком - фото крок 5
В кінці приготування додайте в сковороду горошок і квасоля, смажте ще 8-10 хвилин. Після чого приправте все сіллю і перцем, розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
рагу із зеленим горошком - фото крок 6
Блюдо виходить корисне і дуже смачне! Смачного!

Схожі рецепти