Рагу із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант обіду або вечері - рагу із зеленим горошком. Неодмінно приготуйте таке блюдо для рідних, думаю, їм сподобається.
Подавайте рагу із зеленим горошком на обід або вечерю. Доповнити такий гарнір можна рибою, птахом або будь-яким іншим м'ясом. Крім горошку в рецепті можна використовувати різні види овочів і поекспериментувати зі спеціями.
- Картопля - 250 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Горошок зелений - 100 грам
- Стручкова квасоля - 80 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картопля очистіть, вимийте і просушіть. Наріжте великими кубиками.
Моркву і цибулю очистіть, вимийте і просушіть. Наріжте цибулю півкільцями, морква брусками.
Прогрійте сковороду, додайте олію. Викладіть в масло овочі і смажте 12-15 хвилин, іноді помішуйте.
В кінці приготування додайте в сковороду горошок і квасоля, смажте ще 8-10 хвилин. Після чого приправте все сіллю і перцем, розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
Блюдо виходить корисне і дуже смачне! Смачного!