Овочеве рагу із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю хочу запропонувати нескладне, яскраве і дуже апетитне блюдо для дорослих і дітей. Овочеве рагу з картоплі, цибулі та моркви із зеленим горошком чудово доповнить щоденне меню.
У таке рагу ви можете використовувати абсолютно будь-які овочі, які вам до душі. Правильно приготовлений горошок виходить ніжним, соковитим і чудово доповнює інші овочі. Обов'язково раджу взяти рецепт на замітку!
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-5 штук
- Заморожений зелений горошок - 150 грам
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком

1. У мене невеликий набір зиязиках овочів - картопля, морква, цибуля і, звичайно ж, заморожений горошок.

2. Овочі очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. На сковороду налийте трохи олії, викладіть цибулю і відправте на вогонь.

4. До обсмаженої цибулі додайте моркву.

5. І картопля.

6. Через пару хвилин посоліть і поперчіть за смаком.

7. Додайте томатний соус, влийте трохи гарячої води і млоїте під кришкою хвилин 15, періодично помішуючи.

8. Горошок залийте окропом на хвилинку.

9. Після відкиньте на друшляк і промийте під холодною водою. Обсушити трохи.

10. Для 2-3 хвилинки до готовності овочів додайте горошок на сковороду.

11. Усе, овочеве рагу із зеленим горошком готове.

12. Смачного!