Пюре з яблук і груш
(покроковий рецепт з фото)
Фруктове пюре - це основа харчування дитини! Найпопулярнішим є пюре з використанням яблук або груш. Пропоную рецепт пюре, де використовуються і яблука і груші! Ситно і дуже корисно!
Перед вами - простий рецепт приготування пюре з яблук і груш. Так як пюре їдять дітки, інгредієнти повинні бути самими якісними. Наприклад, яблука і груші слід підбирати таким чином, щоб вони були зелених сортів і без явних дефектів (типу червиві і т.Д.). Це пюре рекомендується дітям від 4-х місяців. Хай щастить!
- Груша - 240 грам (зелених сортів)
- Яблуко - 1 штука (зелених сортів)
- Вода - 600 мілілітрів
- Фруктозний сироп - 3 мілілітра
Яблуко і грушу ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо кубиками.
У чашу мультиварки вливаємо воду. У контейнер для варіння на пару викладаємо порізані фрукти, вливаємо сироп. Готуємо в режимі "варка на пару" 25 хвилин. По завершенні програми перемелює готові фрукти в пюре за допомогою блендера.
Смачного!