Пюре з мандарином
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і смачний напій може бути ще й корисними, якщо ви вирішите приготувати смузі з мандарином. Такі фрукти в зиязикай час можна придбати в будь-якому магазині, вони відмінно зміцнюють імунітет.
Смузі з мандарином подають до столу відразу ж після приготування, поки напій не расслоился через великої кількості фруктової кислоти. Мед в рецепті можна замінити цукровим піском, якщо у вас алергія на такий продукт. Молоко і йогурт найкраще охолодити перед збивання.
- Мандарин - 1-2 штук (в залежності від величини плодів)
- Молоко - 100 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Йогурт - 200 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Мед квітковий - 2 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Очистіть мандарин від шкірки, Ретельно змивайте білий шар на плоді і кісточки, якщо такі присутні в скибочках цитрусового. Викладіть скибочки в чашу блендера.
Влийте в чашу блендера молоко і йогурт, додайте квітковий мед або замініть його цукровим піском, джемом або варенням.
Збийте вміст ємності на пульсуючому режимі приблизно 2-3 хвилини, щоб шматочки мандарина ретельно подрібнилися.
Готовий смузі перелийте в банку для коктейлів, в чашки або склянки, подайте до столу з трубочками.