Рецепт Пюре з чорносливу фото

Пюре з чорносливу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти
Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, На сніданок, До року
Пюре

Чорнослив містить масу корисних мікроелементів, а тому страви з чорносливу не тільки смачні, але і корисні. Нижче буде описано, як приготувати пюре з чорносливу в домашніх умовах.

Щоб приготувати пюре з чорносливу в домашніх умовах, вам знадобиться для початку перебрати чорнослив. Далі по інструкції:

1. Моєму чорнослив в холодній воді. Споліскуємо його питною водою.

2. Ми залишаємо чорнослив в глибокій мисці. Чорнослив не повинен займати більше 3/4 обсягу миски.

3. Заливаємо миску окропом. Ми залишаємо чорнослив в окропі протягом 3-4 хвилин. Він повинен набрякнути, набравши достатньо вологи.

4. Воду зливаємо.

5. З чорносливу видаляємо кісточки.

6. Закидаємо чорнослив в каструлю, заливаємо холодною питною водою.

7. Варимо чорнослив протягом 8-10 хвилин.

8. По готовності воду зливаємо в окрему миску або банку. Його можна пити.

9. Чорнослив доводимо до стану пюре. Це можна робити вручну, або використовувати блендер або м'ясорубку.

10. Додаємо в масу необхідну кількість цукру і перемішуємо.

11. Пюре з чорносливу готове - його можна подавати до столу.

Смачного!

  • Чорнослив - 300 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
Щоб приготувати пюре з чорносливу в домашніх умовах, вам знадобиться для початку перебрати чорнослив. Далі по інструкції:

1. Моєму чорнослив в холодній воді. Споліскуємо його питною водою.

2. Ми залишаємо чорнослив в глибокій мисці. Чорнослив не повинен займати більше 3/4 обсягу миски.

3. Заливаємо миску окропом. Ми залишаємо чорнослив в окропі протягом 3-4 хвилин. Він повинен набрякнути, набравши достатньо вологи.

4. Воду зливаємо.

5. З чорносливу видаляємо кісточки.

6. Закидаємо чорнослив в каструлю, заливаємо холодною питною водою.

7. Варимо чорнослив протягом 8-10 хвилин.

8. По готовності воду зливаємо в окрему миску або банку. Його можна пити.

9. Чорнослив доводимо до стану пюре. Це можна робити вручну, або використовувати блендер або м'ясорубку.

10. Додаємо в масу необхідну кількість цукру і перемішуємо.

11. Пюре з чорносливу готове - його можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти