Пюре з чорносливу
(покроковий рецепт з фото)
Чорнослив містить масу корисних мікроелементів, а тому страви з чорносливу не тільки смачні, але і корисні. Нижче буде описано, як приготувати пюре з чорносливу в домашніх умовах.
Щоб приготувати пюре з чорносливу в домашніх умовах, вам знадобиться для початку перебрати чорнослив. Далі по інструкції:
1. Моєму чорнослив в холодній воді. Споліскуємо його питною водою.
2. Ми залишаємо чорнослив в глибокій мисці. Чорнослив не повинен займати більше 3/4 обсягу миски.
3. Заливаємо миску окропом. Ми залишаємо чорнослив в окропі протягом 3-4 хвилин. Він повинен набрякнути, набравши достатньо вологи.
4. Воду зливаємо.
5. З чорносливу видаляємо кісточки.
6. Закидаємо чорнослив в каструлю, заливаємо холодною питною водою.
7. Варимо чорнослив протягом 8-10 хвилин.
8. По готовності воду зливаємо в окрему миску або банку. Його можна пити.
9. Чорнослив доводимо до стану пюре. Це можна робити вручну, або використовувати блендер або м'ясорубку.
10. Додаємо в масу необхідну кількість цукру і перемішуємо.
11. Пюре з чорносливу готове - його можна подавати до столу.
Смачного!
- Чорнослив - 300 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
1. Моєму чорнослив в холодній воді. Споліскуємо його питною водою.
2. Ми залишаємо чорнослив в глибокій мисці. Чорнослив не повинен займати більше 3/4 обсягу миски.
3. Заливаємо миску окропом. Ми залишаємо чорнослив в окропі протягом 3-4 хвилин. Він повинен набрякнути, набравши достатньо вологи.
4. Воду зливаємо.
5. З чорносливу видаляємо кісточки.
6. Закидаємо чорнослив в каструлю, заливаємо холодною питною водою.
7. Варимо чорнослив протягом 8-10 хвилин.
8. По готовності воду зливаємо в окрему миску або банку. Його можна пити.
9. Чорнослив доводимо до стану пюре. Це можна робити вручну, або використовувати блендер або м'ясорубку.
10. Додаємо в масу необхідну кількість цукру і перемішуємо.
11. Пюре з чорносливу готове - його можна подавати до столу.
Смачного!