Пюре картопляне з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, до хорошого м'яса необхідний правильний гарнір. Дуже часто наші господині готують картопляне пюре. А я вам пропоную рецепт приготування пюре картопляного з кабачком. Ще соковитіше виходить!
Хочу сказати, що таке пюре картопляне з кабачком в домашніх умовах готується просто. Окрім того, що такий гарнір виходить набагато соковитіше і ароматні, ніж просто товчений картопля, він ще й корисніше набагато виходить! таке пюре, якщо готувати його на очищеній воді з мінімальним додаванням солі і масла, можна давати навіть найменшим діткам!
- Картопля - 10 штук
- Кабачок - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Крем - За смаком
1. Картопля і кабачок моєму, чистимо і нарізаємо не надто великими кубиками.
2. У киплячій підсоленій воді відварити спочатку картоплю до напівготовності, а потім додамо кабачок. Варимо до м'якості. Піде хвилин 25.
3. Майже всю воду зливаємо, додамо шматочок масла і сметану за смаком. Збиваємо блендером або товкачем.
4. Пюре готове! Смачного!