Пудинг з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Такий пудинг дуже подобається і дорослим, і діткам. Чимось він схожий на домашнє морозиво. Варіації з наповнювачем пудингу найрізноманітніші. Мені подобається поєднання банана і печива.
Це максимально просте в приготуванні блюдо в той же час дуже смачне і ароматне. Цей пудинг нічим не поступається магазинним і не містить хімії. Банани можуть не використовуватися безпосередньо в тесті для пудингу, але служити прошарком або начинкою для нього. З банановим пудингом також прекрасно поєднуються бісквітне печиво, виходить свого роду банановий варіант тірамісу.
- Борошно - 1/3 склянки
- Банан - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Ром - 1 Чайна ложка
- Пісочне печиво - 30-40 штук
- Топлене вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
1. Підготуйте все інгердіенти для подальшої готування.
2. З мисці змішайте борошно, цукор і сіль.
Влийте поступово молоко в суху суміш, розмішуючи грудочки борошна.
Влийте поступово молоко в суху суміш, розмішуючи грудочки борошна.
3. Розімніть два банана в пюре. Вбийте яйце в бананове пюре. Збийте суміш за допомогою міксера.
4. Додайте в пюре теплу молочну суміш, вершки, топлене масло, ром і випарити рідину на вогні.
5. Часто помішуйте суміш і порційно випаруйте молоко, додайте ванілін.
6. У глибоку піалу шаром викладіть печиво і нарізану кружальцями банан.
7. У молочну суміш додайте лимонну цедру, перемішайте.
8. У піалу на печиво вилийте крем, остудіть в холодильнику протягом півгодини.