Рецепт Пшоняна каша з корицею фото

Пшоняна каша з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Солодке , Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Незважаючи на те, що пшоняна каша дуже корисна, багато дітей її не люблять. Я хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати пшоняну кашу з корицею і кедровими горішками. Впевнена, що каша сподобається всім!

Опис приготування:

Пшоняна крупа гірчить, тому її необхідно ретельно промити, залити окропом на пару хвилин. Потім відварити в киплячій воді до випаровування води. Всі подробиці дивіться в покроковому рецепті.

  • Крупа пшоняна - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (мелена)
  • Горіхи кедрові - 3 Ст. Ложки
пшоняна каша з корицею - фото крок 1
Пшоно промийте в проточній теплій воді до прозорої води, злийте. Залийте окропом на 2 хвилини, злийте.
пшоняна каша з корицею - фото крок 2
Залийте промиту крупу 2 склянками підсоленого окропу. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть до випарювання води. Додайте вершкове масло і цукор, перемішайте.
пшоняна каша з корицею - фото крок 3
Подайте пшоняну кашу з кедровими горішками і меленою корицею. Смачного!

Схожі рецепти