Пшоняна каша з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що пшоняна каша дуже корисна, багато дітей її не люблять. Я хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати пшоняну кашу з корицею і кедровими горішками. Впевнена, що каша сподобається всім!
Пшоняна крупа гірчить, тому її необхідно ретельно промити, залити окропом на пару хвилин. Потім відварити в киплячій воді до випаровування води. Всі подробиці дивіться в покроковому рецепті.
- Крупа пшоняна - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (мелена)
- Горіхи кедрові - 3 Ст. Ложки

Пшоно промийте в проточній теплій воді до прозорої води, злийте. Залийте окропом на 2 хвилини, злийте.

Залийте промиту крупу 2 склянками підсоленого окропу. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть до випарювання води. Додайте вершкове масло і цукор, перемішайте.

Подайте пшоняну кашу з кедровими горішками і меленою корицею. Смачного!