Рецепт Каша пшоняна з цибулею фото

Каша пшоняна з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Цибуля , Пшоно і пшениця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Прекрасне пісне блюдо або цікавий гарнір для м'яса або риби. Готувати дуже просто і швидко, впорається навіть починаюча господиня.

Опис приготування:

До смаженого цибулі можна додати гриби, морква та інші овочі. Експериментуйте!

  • Пшоно - 1/2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
каша пшоняна з цибулею - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
каша пшоняна з цибулею - фото крок 2
Пшоно промийте, залийте водою, додайте сіль.
каша пшоняна з цибулею - фото крок 3
Відваріть до готовності.
каша пшоняна з цибулею - фото крок 4
Цибуля чистий, наріжте кубиком і обсмажте на сковороді з додаванням олії.
каша пшоняна з цибулею - фото крок 5
Додайте зажарку до каші. Перемішайте.
каша пшоняна з цибулею - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти