Рецепт Пшоняна каша з цибулею фото

Пшоняна каша з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Цибуля, Пшоно і пшениця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Сьогодні хочу поділитися з вами варіантом оригінального гарніру. Пшоняна каша з цибулею - це ситно, смачно, корисно і підходить до будь-якого м'ясної страви!

Пшоняна каша з цибулею - це відмінний гарнір до будь-якого м'ясної страви, прекрасний обід для вегетаріанця або це відмінний варіант для бюджетного обіду або вечері. Пшоняна каша з моїм рецептом виходить розсипчастою, ароматної і неймовірно смачною. До такої каші я найчастіше подаю салатик зі свіжих овочів. Всім моїм рідним подобається, спробуйте і ви!

  • Пшоно - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
пшоняна каша з цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
пшоняна каша з цибулею - фото крок 2
Лук наріжте середніми шматочками.
пшоняна каша з цибулею - фото крок 3
Пшоно промийте до прозорої води. Злийте зайву воду за допомогою дрібного сита.
пшоняна каша з цибулею - фото крок 4
Розігрійте рослинне масло в сковороді, викладіть цибулю і обсмажте до прозорості і м'якості. Лук не повинен підзолотившись і тим більше пригоріти.
пшоняна каша з цибулею - фото крок 5
Надішліть до цибулі пшоно, посоліть і поперчіть за смаком.
пшоняна каша з цибулею - фото крок 6
Залийте необхідною кількістю води, накрийте сковороду кришкою і варіть кашу на повільному вогні 20-25 хвилин.
пшоняна каша з цибулею - фото крок 7
Пшоняна каша з цибулею готова. Смачного!

Схожі рецепти