Пшоняна каша з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами варіантом оригінального гарніру. Пшоняна каша з цибулею - це ситно, смачно, корисно і підходить до будь-якого м'ясної страви!
Пшоняна каша з цибулею - це відмінний гарнір до будь-якого м'ясної страви, прекрасний обід для вегетаріанця або це відмінний варіант для бюджетного обіду або вечері. Пшоняна каша з моїм рецептом виходить розсипчастою, ароматної і неймовірно смачною. До такої каші я найчастіше подаю салатик зі свіжих овочів. Всім моїм рідним подобається, спробуйте і ви!
- Пшоно - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода - 400 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Лук наріжте середніми шматочками.
Пшоно промийте до прозорої води. Злийте зайву воду за допомогою дрібного сита.
Розігрійте рослинне масло в сковороді, викладіть цибулю і обсмажте до прозорості і м'якості. Лук не повинен підзолотившись і тим більше пригоріти.
Надішліть до цибулі пшоно, посоліть і поперчіть за смаком.
Залийте необхідною кількістю води, накрийте сковороду кришкою і варіть кашу на повільному вогні 20-25 хвилин.
Пшоняна каша з цибулею готова. Смачного!