Пшенична каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний сніданок - це щоб було і корисно, і швидко, адже нікому не хочеться довго паритися вранці, особливо якщо поспішаєш на роботу. Пшенична каша на молоці - як раз те, що потрібно! Спробуйте!
Перед вами класичний рецепт приготування пшеничного каші на молоці. Це ідеальне рішення для сніданку або легкого полудня, адже така каша вариться дуже швидко. Вона виходить дуже ситної і живильної, надає сил на цілий день. Вдалого приготування!
- Пшенична курпів - 200 грам
- Молоко - 2 L
- Вершкове масло - 1 За смаком
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 За смаком
Для початку кип'ятимо в каструлі молоко.
Пшеничну крупу ретельно промиваємо під водою.
У кипляче молоко засипаємо сіль. Перемішуємо.
Тепер всипаємо крупу. Варимо 15 хвилин.
У готову кашу кладемо за смаком цукор. Подаємо до столу, додавши шматочок вершкового масла. Смачного!