Пшенична каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.
Ідеальний сніданок - це щоб було і корисно, і швидко, адже нікому не хочеться довго паритися вранці, особливо якщо поспішаєш на роботу. Пшенична каша на молоці - як раз те, що потрібно! Спробуйте!
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування пшеничного каші на молоці. Це ідеальне рішення для сніданку або легкого полудня, адже така каша вариться дуже швидко. Вона виходить дуже ситної і живильної, надає сил на цілий день. Вдалого приготування!
- Пшенична курпів - 200 грам
- Молоко - 2 L
- Вершкове масло - 1 За смаком
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 За смаком
Для початку кип'ятимо в каструлі молоко.
Пшеничну крупу ретельно промиваємо під водою.
У кипляче молоко засипаємо сіль. Перемішуємо.
Тепер всипаємо крупу. Варимо 15 хвилин.
У готову кашу кладемо за смаком цукор. Подаємо до столу, додавши шматочок вершкового масла. Смачного!