Пряний картопля з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Пряний картопля з беконом - це дуже просте в приготуванні, доступне щодо інгредієнтів, але в той же час смачне і ситне блюдо на кожен день.
Два слова, найкраще характеризують дане блюдо - це просто і смачно. Пряний картопля з беконом - ця страва, яке не потребує від вас ні особливих кулінарних навичок, ні великих старань. Раз, два - і досить смачне, а головне - дуже ситне блюдо у вас на столі. Пряний картопля з беконом можна подавати як окрему страву, а можна і як гарнір до чогось. Словом, універсальний і дуже зручний рецепт, заслуговує занесення в закладки
- Картопля - 500 грам
- Бекон - 150 грам
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
- Базилік сухий - 1 Чайна ложка
Все просто, як двічі два. Картоплю нарізаємо великими скибочками і викладаємо у форму для випікання.
Бекончик ріжемо спочатку на ось такі подовжні шматочки…
…а потім на невеликі кубики.
Бекон кладемо до картоплі, посипаємо все сумішшю перців і базиліком.
Запікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах до готовності картоплі. Подаємо гарячим. Приємного!