Мартіні Пряний грейпфрут
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування неповторного і шикарного на вигляд коктейлю, який надовго запам'ятається всім, кого ви почастуєте.
Час від часу всі ми шукаємо страви, якими можна було б здивувати або підкорити наших гостей, і, мабуть, в напоях це завдання ще складніше, ніж в гарячих і холодних стравах. Пропонуємо вам спробувати один з найкрасивіших і пікантних коктейлів в світі.
- Gina - 150 грам
- Соку плодів фезаліса перуанського - 150 грам
- Bombay Sapphire - 30 грам
- Соку мандарина - 30 грам
- Соку грейпфрута - 30 грам
- Гранатового сиропу типу Grenadine - 10 грам
1. Якщо ви не можете знайти плоди фезаліса перуанського, можноо спользовать замість них дуже стиглу жовту аличу або жовту черешню.
2. Вичавіть сік з усіх зазначених фруктів і ягід, оскільки саме свіжі компоненти зумовлюють приголомшливий смак напою.
3. На дно красивого високого келиха налийте гранатовий сироп. У шейкері змішайте всі інші компоненти коктейлю.
4. Акуратно, щоб не змішалися шари, вилийте вміст шейкера в келих з сиропом, прикрасьте шикарний напій шматочками мандарина і грейпфрута на зубочистці і відразу ж подавайте здивованим гостям.