Запечена грейпфрут з медом
(покроковий рецепт з фото)
Запечена грейпфрут з медом - дуже смачний і оригінальний десерт, цікавий спосіб подачі грейпфрута до десертному столу, а також ефективний засіб для профілактики застуди. Три в одному!
Багатьом людям не подобається грейпфрут, він здається їм занадто гірким. Таким людям рекомендую спробувати запечений грейпфрут з медом. У такому вигляді він практично не втрачає своїх корисних якостей, однак смакові його властивості істотно змінюються. Особисто я готую запечений грейпфрут з медом на сніданок, проте, як мені здається, він хороший в будь-який час дня.
- Грейпфрут - 2 штуки
- Мед - 4 чайних ложки
- Імбир тертий свіжий - 2 чайних ложки
Грейпфрут гарненько миємо й розрізаємо навпіл.
Надрізи змащуємо медом і тертим імбиром.
Викладаємо половинки грейпфрута на деко, застелений пергаментним папером для випічки.
Випікаємо 7-10 хвилин при 190 градусах.
М'якоть запечених грейпфрутів їмо чайною ложкою. Смачного!