Рецепт Запечена грейпфрут з медом фото

Запечена грейпфрут з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Грейпфрут , Фрукти
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Запечена грейпфрут з медом - дуже смачний і оригінальний десерт, цікавий спосіб подачі грейпфрута до десертному столу, а також ефективний засіб для профілактики застуди. Три в одному!

Опис приготування:

Багатьом людям не подобається грейпфрут, він здається їм занадто гірким. Таким людям рекомендую спробувати запечений грейпфрут з медом. У такому вигляді він практично не втрачає своїх корисних якостей, однак смакові його властивості істотно змінюються. Особисто я готую запечений грейпфрут з медом на сніданок, проте, як мені здається, він хороший в будь-який час дня.

  • Грейпфрут - 2 штуки
  • Мед - 4 чайних ложки
  • Імбир тертий свіжий - 2 чайних ложки
запечена грейпфрут з медом - фото крок 1
Грейпфрут гарненько миємо й розрізаємо навпіл.
запечена грейпфрут з медом - фото крок 2
Надрізи змащуємо медом і тертим імбиром.
запечена грейпфрут з медом - фото крок 3
Викладаємо половинки грейпфрута на деко, застелений пергаментним папером для випічки.
запечена грейпфрут з медом - фото крок 4
Випікаємо 7-10 хвилин при 190 градусах.
запечена грейпфрут з медом - фото крок 5
М'якоть запечених грейпфрутів їмо чайною ложкою. Смачного!

Схожі рецепти