Пряники з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яка випічка з цитрусовими завжди викликає фурор. Такий десерт виходить смачним, цікавим і ароматним. Як приготувати пряник з апельсинами, підкаже покроковий рецепт з фотографіями.
Всі складові для випічки без зусиль можна придбати за доступною ціною в найближчому магазині. Ваша сім'я і друзі будуть в захваті від такого десерту. Для його приготування потрібні: яйця, цукор, rafinirovannoe масло, мука, апельсин, розпушувач, масло і цукрова пудра. Читаємо рецепт і приступаємо до приготування!
- Куряче яйце - 4 штуки
- Цукровий пісок - 1, 5 склянки
- Rafinirovannoe масло - 0, 5 склянки
- Апельсин - 3 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Олія - 30 грам
- Цукрова пудра - 1 штука
- Розпушувач - 1 штука
1. Форму для випічки змащуємо маслом. На дно просіюємо тонким шаром борошно або манку (це для золотистої скоринки). Просіваємо борошно, яку будемо використовувати для випічки.
2. У миску вбиваємо яйця, перемішуємо їх до однорідної консистенції (можна міксером або віночком). Додаємо цукор, перемішуємо до повного розчинення, додаємо рафінована олія, з апельсинів вичавлюємо стакан соку (або можна взяти вже готовий). Додаємо сік апельсина, розпушувач. Перемішуємо до однорідної маси, всипаємо заздалегідь просіяне борошно. Тісто виходить консистенції дуже густої сметани.
3. У форму для випічки вливаємо тісто, ставимо майбутній пиріг в розігріту до двохсот градусів духовку на двадцять хвилин.
4. Виймаємо готову випічку і відставляємо її остигати. Змішуємо цукрову пудру з половиною склянки апельсинового соку (збиваємо міксером), змащуємо зверху пряник вийшла глазур'ю.