Рецепт Протеїновий мус фото

Протеїновий мус
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад , Тофу
ПП рецепти , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Десерти , Мус
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Протеїновий мус - смачний і солодкий десерт з підвищеним вмістом білка. Він готується на основі тофу - високобілкового продукту, шоколаді і ізоляти соєвого білка.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати протеїнові мус, я розповім нижче. Тофу для цього рецепта вибирайте м'який, з ніжною консистенцією, найкраще підійде шовковий. Якщо хочете зробити страву більш дієтичним, замініть сироп на цукрозамінник. Мус виходить легким і повітряним, але добре насичує на кілька годин.

  • Тофу - 150 грам
  • Шоколад гіркий - 50 грам(45 грам - в мус, 5 грам - для прикраси )
  • Мигдальне молоко - 100 мілілітрів
  • Какао - 1-2 Ст. Ложок
  • Сироп агави - 3 Ст. Ложки
  • Ягоди - 30 грам
  • Мигдальні пелюстки - 10 грам
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
  • Сіль гімалайська - 1 щіпка
  • Ізолят соєвого білка - 20 грам
протеїновий мус - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
протеїновий мус - фото крок 2
Наріжте тофу кубиками. Потім подрібніть в блендері тофу, соєвий ізолят, мигдальне молоко, сироп агави, какао, щіпку солі і ванільний сироп.
протеїновий мус - фото крок 3
Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте до основної маси і ще раз подрібніть.
протеїновий мус - фото крок 4
Перекладіть мус в стакани, приберіть в холодильник на 1 час.
протеїновий мус - фото крок 5
Перед подачею прикрасьте тертим шоколадом, ягодами і мигдальними пелюстками.
протеїновий мус - фото крок 6
Протеїновий мус готовий, смачного!

Схожі рецепти