Протеїновий мус
(покроковий рецепт з фото)
Протеїновий мус - смачний і солодкий десерт з підвищеним вмістом білка. Він готується на основі тофу - високобілкового продукту, шоколаді і ізоляти соєвого білка.
Докладніше, як приготувати протеїнові мус, я розповім нижче. Тофу для цього рецепта вибирайте м'який, з ніжною консистенцією, найкраще підійде шовковий. Якщо хочете зробити страву більш дієтичним, замініть сироп на цукрозамінник. Мус виходить легким і повітряним, але добре насичує на кілька годин.
- Тофу - 150 грам
- Шоколад гіркий - 50 грам(45 грам - в мус, 5 грам - для прикраси )
- Мигдальне молоко - 100 мілілітрів
- Какао - 1-2 Ст. Ложок
- Сироп агави - 3 Ст. Ложки
- Ягоди - 30 грам
- Мигдальні пелюстки - 10 грам
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Сіль гімалайська - 1 щіпка
- Ізолят соєвого білка - 20 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте тофу кубиками. Потім подрібніть в блендері тофу, соєвий ізолят, мигдальне молоко, сироп агави, какао, щіпку солі і ванільний сироп.
Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте до основної маси і ще раз подрібніть.
Перекладіть мус в стакани, приберіть в холодильник на 1 час.
Перед подачею прикрасьте тертим шоколадом, ягодами і мигдальними пелюстками.
Протеїновий мус готовий, смачного!