Протеїнові вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Я часто готую випічку збагачену додатковим білком - це хороший спосіб зробити раціон більш збалансованим. Сьогодні представляю вашій увазі рецепт протеїнових вафель.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати протеїнові вафлі. Рецепт підходить для будь-якого типу вафельниць, але товсті вафлі потрібно випікати довше. Банан використовуйте стиглий. За бажанням в тісто можна додати какао порошок. У вафель класичний смак, але вони краще насичують. Це ідеальний варіант для сніданку, виходить смачно і ситно!
- Борошно - 100 грам
- Ізолят соєвого білка - 20 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Соеве молоко - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Банан - 1/2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте в мисці борошно, цукор, розпушувач і ізолят соєвого білка.
Банан розімніть вилкою. Додайте масло, бананове пюре і соєве молоко. Гарненько перемішайте.
Розігрійте вафельницу, змастіть форму маслом і викладіть приблизно 1 ст.Л. На кожну половинку. Випікайте вафлі 5 хвилин.
Протеїнові вафлі готові, смачного!