Бананові вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Зараз все більше дізнаюся рецепти здорової випічки без глютену і цукру. І якщо добре розібратися, то від звичайної можна відязикатися зовсім. Причому, деякі варіанти набагато смачніше звичайних.
Пішли тут вже зрозумілим і незвідані шляхом: замість цукру - фрукти, замість пшеничного борошна - вівсяні пластівці. Тепер поділюся з вами тим, як приготувати бананові вафлі. Тільки для них вам знадобиться вафельница, щоб вийшла необхідна форма і текстура. З таким сніданком енергії вам вистачить надовго.
- Банан - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Банан перетворите в пюре за допомогою блендера. Пластівці подрібніть в борошно.
2. В іншому посуді зробіть суміш з яєць, екстракту, розпушувача і кориці.
3. Потім вівсяну і пшеничну муку підмішати в яєчну масу.
4. Далі додайте банан. Замішайте рідке тісто.
5. Влийте тісто порціями в вафельниці.
6. Подавайте вафлі з фруктами і горіхами. Приємного чаювання!