Протеїнові панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - це американські млинці, які традиційно подають на сніданок. Сьогодні я пропоную приготувати не прості панкейкі, а збагачені протеїном.
Докладніше, як приготувати протеїнові панкейкі, я розповім нижче. Випікайте панкейкі на сковороді без масла! Якщо ви хочете зробити панкейкі більш дієтичними, то сироп топінамбура можна замінити будь-яким цукрозамінником. Вони виходять не тільки смачними, але і добре насичують. Ідеальний варіант для тих, хто стежить за своїм харчуванням!
- Борошно - 140 грам
- Білок - 25 грам
- Масло кокосове - 1-2 Ст. Ложок
- Топінамбур сироп - 1-2 Ст. Ложок
- Ванільний сироп - 2-3 капель
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мигдальне молоко - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
У мисці змішайте борошно, білок, щіпку солі і розпушувач.
Потім додайте мигдальне молоко, кокосове масло і сироп топінамбура.
Перемішайте до однорідної консистенції. Тісто має вийти досить рідким і текучим.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. У центр викладіть дві ложки тесту. Смажте першу сторону 1, 5-2 хвилини.
Акуратно переверніть і обсмажте другу сторону 1 хвилину. Аналогічно поступите з іншим тестом.
Протеїнові панкейкі готові, смачного!