Протеїнові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати не тільки смачну, але і дуже корисну закуску, яка може стати відмінним сніданком, перекусом або навіть вечерею? Тоді спробуйте простий рецепт протеїнових млинців з начинкою.
Рецепт приготування протеїнових млинчиків може бути вельми низькокалорійним. Молоко краще взяти знежирене, а цукор замінити стевією, наприклад. Такі млинці не тільки смачні, але і корисні для всієї родини.
- Молоко - 700 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 200-250 грам (цільнозерновий)
- Білок - 80 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 120 мілілітрів
1. Для початку необхідно зайнятися тестом. Яйця вбити в невелику мисочку з цукром і дрібкою солі. Збити до появи пухирців. Вершкове масло потрібно розтопити, злегка остудити і влити до яєць.
2. Молоко, не доводячи до кипіння, трохи підігріти. Влити до яєць. Додати борошно і акуратно перемішати.
3. Додати в тісто протеїн і влити гарячу воду (окріп). Швидко перемішати і можна приступати до смаження.
4. На розпечену сковороду налити трохи тіста.
5. Млинці смажаться досить швидко і виходять дуже ніжними, м'якими і повітряними.
6. Рецепт приготування протеїнових млинчиків можна доповнити смачною і корисною начинкою. Для цього, наприклад, можна нарізати куряче філе, огірок, варене яйце і свіжу зелень.
7. Заправити начинку можна знежиреним йогуртом. Поперчити за смаком.
8. Готову начинку викласти на млинець і акуратно загорнути рулетом.
9. Ще один, не менш цікавий, варіант - це огірок, філе великими шматочками і зелень, а також салат і легка заправка.
10. Протеїнові млинці в домашніх умовах можна подавати і без начинки, в якості швидкого і корисного перекусу.