Простий сирний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачної випічки. Сьогодні я розповім, як приготувати сирний пиріг з дуже простим рецептом. Його смаком ви будете насолоджуватися! Приступаємо до приготування.
Пиріг виходить соковитим і дуже ароматним. По бажанню, в начинку можна додати рубану зелень. Пиріг відмінно підійде на обід або вечерю. Рекомендую рецепт!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Натуральний йогурт - 1/4 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Яєчні жовтки - 1 штука
- Козиний сир - 250 грам
- Rikotta - 250 грам
- Khavarti - 250 грам
1
У чашу кухонного комбайна або блендера просійте борошно, додайте розм'якшене вершкове масло і перетворите в крихту.
2
Додайте йогурт, яйце і замісити тісто.
3
Сформуйте з тіста кулю, загорніть в плівку і відправте в холодильник на 1 час.
4
Сир натріть і наріжте, додайте яйце, перемішайте.
5
Охолоджене тісто розділіть на кілька частин, кожен шматочок тіста розкачати. Викладіть начинку на один край, накрийте вільним краєм, закріпіть краю за допомогою вилки. Змастіть пиріг жовтком.
6
Викладіть пироги на деко, застелене пергаментом, і випікайте 50 хвилин при 180 градусах.
7
Смачного!