Швидкий сирний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Далеко не у кожної господині є час на приготування їжі. Такий наш вік: весь час поспішаємо кудись. Тому важливо вміти готувати на швидку руку. Я розповім, як приготувати швидкий сирний пиріг.
Для приготування пирога нам знадобиться сир. Можна використовувати не тільки твердий, але і плавлений сорт. Начинка з сиру і цибулі дуже смачна сама по собі. А з додаванням яйця стає ще краще і більш насиченим.
- Маргарин - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 300 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка (для начинки)
- Зелень - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
Борошно просіваємо через сито. Розтираємо разом з маргарином, щоб вийшла крихта. Додаємо сметану і трохи соди. Замішуємо тісто.
Сир натираємо на тертці (якщо це твердий сорт). Додаємо сметану і трохи дрібно нарубаної зелені. Цибуля чистий, обполіскувати водою, дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Змішуємо з сиром і зеленню, вбиваємо одне яйце. Начинка готова.
Тісто ділимо навпіл. Обидві частини розгортаємо. Одну половину викладаємо на деко. На неї рівномірно розкладаємо начинку.
Другу половину тіста накладаємо на начинку. Zashtipиvaem кінець. Пиріг змащуємо жовтком. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько півгодини.
Наш швидкий сирний пиріг готовий. Прикрашаємо його свіжою зеленню. Смачного!