Простий салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо часу на приготування ну зовсім немає, а гостей треба чимось годувати, вам явно сподобається цей простий салат з квасолею в домашніх умовах. Всипати і змішати, - всього 5 хвилин і майже, виявити.
У всіх буває ситуації, коли готувати ліньки, або ж немає часу, або ж ви втомилися, або ж проспали, - що і говорити, ситуацій подібного штибу повно, і всі ми в них потрапляємо. Але, як кажуть, війна-війною, а обід за розкладом. Я розповім вам рятівний рецепт приготування простого салату з квасолею, з яким Ви всюди встигнете, і залишитеся ситими.
1. Отже, відкриваємо банку з квасолею, і зливаємо всю зайву рідину. Квасоля висипаємо в підходящий посуд.
2. Те ж саме проробимо з кукурудзою. До речі, ці розчини ви зможете використовувати при готуванні інших блюд пізніше.
3. Часник швидко ріжемо на маленькі шматочки, і всипаємо до овочів.
4. А сухарики трохи пам'ятаємо в руках перед розкриттям упаковки, щоб трохи їх подрібнити, і теж всипаємо до суміші. Раджу брати сухарики з нейтральним смаком, найкраще - просто солоні, але це, звичайно, на ваш погляд.
5. Заливаємо все разом майонезом, і добре перемішуємо.
Відразу ж подаємо до столу і їмо, поки сухарики не встигли розм'якшити. Дуже смачно і дуже ситно, а крім того, такий салат радує своєю демісезонні, - адже ми можемо запізнюватися в будь-який час року. Словом, вам явно стане в нагоді цей рецепт приготування простого салату з квасолею, так що смачного!
- Квасоля червона консервована - 400 грам
- Кукурудза консервована - 400 грам
- Сухарики житні - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
1. Отже, відкриваємо банку з квасолею, і зливаємо всю зайву рідину. Квасоля висипаємо в підходящий посуд.
2. Те ж саме проробимо з кукурудзою. До речі, ці розчини ви зможете використовувати при готуванні інших блюд пізніше.
3. Часник швидко ріжемо на маленькі шматочки, і всипаємо до овочів.
4. А сухарики трохи пам'ятаємо в руках перед розкриттям упаковки, щоб трохи їх подрібнити, і теж всипаємо до суміші. Раджу брати сухарики з нейтральним смаком, найкраще - просто солоні, але це, звичайно, на ваш погляд.
5. Заливаємо все разом майонезом, і добре перемішуємо.
Відразу ж подаємо до столу і їмо, поки сухарики не встигли розм'якшити. Дуже смачно і дуже ситно, а крім того, такий салат радує своєю демісезонні, - адже ми можемо запізнюватися в будь-який час року. Словом, вам явно стане в нагоді цей рецепт приготування простого салату з квасолею, так що смачного!