Салат з квасолею та морквою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний всесезонний салат. Готувати його легко і просто. При мінімумі продуктів отримуємо чудовий результат - ситне і смачне блюдо.
Салат з квасолею та морквою - з розряду вічної чарівні палички - коли гості на порозі, коли втомишся на роботі… Суху квасоля завжди можна замінити консервованою і тоді салат робиться за лічені хвилини і не вимагає ні особливих продуктів, ні якихось надмірних зусиль. І при цьому виходить і смачно, і ситно, і красиво. А як приємний бонус ще й той факт, що такий салат дуже корисний.
- Квасоля - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Петрушка пучок - 1 штука
- Пертушкі корінь - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Квасоля промити, замочити на ніч.
Квасолю відварити, додати в кінці варіння сіль. Відвар злити, квасоля викласти в салатник.
Морква вимити, нарізати соломкою.
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
Петрушку промити, дрібно порізати.
До квасолі в салатник додати нарізані цибулю, морква, петрушку. Заправити оливковою олією. Додати сіль і лимонний сік. Перемішати. Смачного!