Простий рецепт пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий, але дуже смачний рецепт пиріжків з вишнею, стане в нагоді кожній господині. Вони виходять соковитими і ароматними, з легкою кислинкою і насиченим ягідним смаком. Обов'язково спробуйте!
Коли пиріжки будуть готові, дістаньте їх з духовки, перекладіть в миску і накрийте рушником. Тоді вони стануть м'якими і не встигнуть обвітритися. Подавати такі пиріжки можна з чаєм або молоком. Щоб дізнатися, як приготувати простий рецепт пиріжків, прочитайте ці поради.
- Сир - 220 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 50 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 350 грам (вищого сорту )
- Розпушувач тіста - 1/2 чайних ложки
- Вишня - 300 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
Сир доведіть до однорідної консистенції за допомогою блендера або перетріть його через сито, щоб в ньому не залишилося грудочок. Покладіть сир в миску і вбийте до нього сирі курячі яйця.
Додайте в миску одну столову ложку цукрового піску і сіль, яка підкреслить смак страви.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці, потім влийте до них рослинне масло без запаху.
Борошно кілька разів просійте через сито, з'єднайте її з розпушувачем. Потім додайте борошняну суміш в миску до решти інгредієнтів.
Замісити гладке і пружне тісто, який мав би прилипати до рук. Скачайте його в кулю і дайте тесту відпочити і постояти при кімнатній температурі півгодини.
Тісто розділіть на невеликі рівні шматочки. Це буде зробити легко, так як тісто ніжне і не липне до рук завдяки маслу, яке входить до його складу.
Кожен шматочок тіста розкачати в тонкий корж, пріпиліте робочу поверхню борошном. Надайте коржикам круглу форму.
Вишні вимийте, видаліть з ягід кісточки. Перекладіть їх у миску, злийте виділився сік і додайте крохмаль. Ретельно перемішайте.
Викладіть на кожен коржик з тіста трохи вишень і присипте їх цукровим піском.
Ретельно защіпніте тісто по краях, сформувавши пиріжки. Вони не повинні розклеїтись в процесі запікання, інакше сік від вишні витече назовні.
Викладіть пиріжки на присипаний борошном деко. Розігрійте духовку до ста дев'яноста градусів і запікайте пиріжки двадцять п'ять хвилин.