Простий рецепт глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу вам показати, як приготувати простий рецепт глазурі. Таку глазур я зазвичай використовую для яблучного пирога, тому що мед відмінно поєднується з яблуками за смаком і ароматом.
Ця глазур, як і будь-яка на основі цукрової пудри, виходить дуже солодкою. Але якщо ви хочете трохи відтінити нудотну солодкість, то замість однієї ложки молока візьміть свіжий лимонний сік, з'явиться ледве відчутна, але приємна кислинка. Така глазур має яскравий білий колір і щільну консистенцію.
- Цукрова пудра - 200 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Мед рідкий - 2 Ст. Ложки
1
Просійте цукрову пудру (краще два рази), щоб глазур вийшла однорідною.
2
До цукровій пудрі вилийте молоко і почніть перемішувати масу віночком.
3
Коли молочно-цукровий маса стане однорідною, додайте рідкий мед. Ще раз все добре перемішайте.
4
Глазур наносите лише на повністю остигнула випічку, тоді вона добре застигне і не потече.