Простий рецепт шоколадної глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Всього лише два інгредієнта - і ошатне прикраса для ваших десертів готове! зацікавилися? Розповім вам простий рецепт, як приготувати шоколадну глазур: блискучу, гладку і глянсову.
Протягом лічених хвилин у вас вийде ідеальне рішення для прикраси ваших улюблених десертів. Чудове поєднання з тортами, тістечками, булочками, Штрудель і безліччю різних десертів. Я також люблю поливати такий глазур'ю морозиво, млинчики або подаю як начинки до оладок. Спробуйте приготувати таку глазур і побалуйте своїх рідних шоколадними вкусняшками
- Шоколад - 100 грам
- Вода - 20 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте шоколад, розламайте його на шматочки, складіть у каструлю і додайте воду. Масло залиште заздалегідь на столі при кімнатній температурі до розм'якшення.
На повільному вогні розтопіть масу до рідкого стану, додайте вершкове масло.
Перемешівате масу до гладкості і потрібної консистенції.