Простий плов
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати простий плов. Блюдо і правда готується дуже просто і швидко, а смак виходить відмінним. Приступаємо!
Відмінний рецепт для тих, хто не володіє великою кількістю часу. Плов готується швидко і просто, однак результат виходить таким же смачним. Додатково можна додати в плов часник і улюблені спеції. Відмінний варіант вечері, адже плов дуже ситний!
- Куряче філе - 500 грам
- Мал - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
1
Куряче філе промийте і нарізаємо на шматочки середньої величини. Овочі очистіть, цибулю наріжте, моркву натріть на тертці.
2
На оливковій олії обсмажте куряче філе до золотистої протягом 5-7 хвилин. Додайте до курки цибулю і обсмажте до м'якості, потім додайте моркву.
3
Залийте вміст сковороди водою так, щоб вона повністю покривала овочі з м'ясом і додайте спеції, тушкуйте хвилин 10. Промийте рис і відправте в сковороду, не перемішується! Гасіть на слабкому вогні 15 хвилин, потім накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин.
4
Готово, смачного!