Рецепт Плов (простий рецепт) фото

Плов (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Фрукти, Крупи, Сухофрукти, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Солодке, Гарячі страви, Плов

Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов. Але плов цей буде не простий, а солодкий. Він обов'язково здивує вашу сім'ю і не залишить байдужими ваших близьких. Ділюся з вами рецептом.

Готовий плов подають так: викладають на блюдо рис, а навколо обкладають готовими сухофруктами, зверху посипають цукровою пудрою і корицею. Такий плов має ошатний вигляд, тому ви можете не соромитися подати таке блюдо вашим гостям. Особливо такий плов буде до вподоби дітям. Більш того, цей плов корисний і легкий в приготуванні. Зазвичай на дно казана під час приготування рису викладають тісто, воно просочується маслом і стає улюбленою частиною цього блюда.

Смачного!

  • Рис басмати - 300 грам
  • Крем - 50 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
  • Шафран - 1 грам
  • Ізюм білий - 100 грам
  • Чорнослив - 80 грам
  • Чорнослив - 80 грам
  • Sushenaya сливи"alybuhara" - 100 грам
  • Фініки - 120 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Обкладинка - 10 грам
  • Топлене масло - 150 грам
  • Сіль і перець - За смаком
1
Рис відварити до напівготовності, злийте воду і відкладіть.
2
Шафран залити 200 мл. Теплої води і дайте постояти. Для плову знадобиться 2 ст. L.
3
Казань Тепло, викладіть гіркою рис, зверху полийте розтопленим топленим маслом і шафранової настоянкою. Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 30-40 хвилин.
4
Сухофрукти помийте і залийте теплою водою, поки не набухнуть. Трохи обсмажте на топленому маслі на розігрітій сковороді 5-7 хвилин.

Схожі рецепти