Простий цибульний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Основа з пісочного тіста, апетитна цибулевий начинка і зметана заливка ... Якщо вам вже подобається, подивіться, як приготувати простий цибульний пиріг - несолодке випічку, з яким справиться кожен.
Заливні пироги - одні з найпростіших в приготуванні, але і одні з найбільш ніжних: сметана в поєднанні зі злегка збовтаними яйцями і обсмаженою цибулею створюють ідеальну начинку, яка припаде до смаку кожному. За бажанням можна цибуля спершу викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир, так начинка вийде менш калорійною. Також разом з цибулею можна обсмажити дрібно нарізану курячу грудку, вийде смачно. Не забудьте приправити все улюбленими спеціями.
- Борошно - 350-450 грам
- Сир - 250 грам
- Крем - 300 грам(100г в тісто, 200г в начинку)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 2-3 штук
- Сіль - 1 За смаком
- Чорний мелений перець - 1 За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
1. Сир змішайте зі сметаною за допомогою блендера. Додайте рослинне масло, цукор, соду і сіль, перемішайте. Поступово додайте просіяне борошно і замісити м'яке і пухке тісто.
2. Тісто загорніть в плівку і відправте в холодильник на 5-10 хвилин. Цибулю очистіть, наріжте півкільцями і обсмажте на олії до легкої золотистої і м'якості. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Розтягніть тісто руками в формі розміром 26х32 см і сформуйте бортики за допомогою вилки. Викладіть на дно цибулю, рівномірно розподіліть його.
4. Яйця збовтайте з сіллю і сметаною, залийте ними пиріг. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. Смачного!