Правильні сирники без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, ніжні і неймовірно ароматні, ось вони які - правильні сирники без борошна в домашніх умовах. Настійно рекомендую приготувати, вас в хорошому сенсі цього слова вразить цей смак!
Обожнюю цей рецепт, тому прямо зараз з радістю вам розповім, як приготувати правильні сирники без борошна. У хорошому сенсі цього слова - це справжнє диво, доступне кожної господині! Особисто у мене з сирниками вічна біда: вони або розвалюються, або пригоряють, або навпаки "тонуть" у маслі, насичуючись його надлишками. А тут вони готуються в духовці і виходять відмінними!
- Сир - 500 грам
- Вівсяні хловья - 30 грам
- Яблуко - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Цукор - За смаком
1. Перетираємо до однорідності сир з яйцем, вівсянкою, сметаною і розпушувачем. Цукор додамо за смаком.
2. Яблуко моєму, очищаємо від шкірки і нарізаємо дуже маленькими шматочками. Втрутитися в тісто.
3. Розстеляємо на деку Пекарській папір, викладаємо ложкою нашу майбутні сирники. Запікаємо півгодини при 180 градусах. Якщо любите рум'яні сирники, один раз переверните, щоб вони зарум'янилися з двох сторін.
4. Вуаля! Блюдо готово!