Сирники без борошна в духовці
(покроковий рецепт з фото)
І ви, що сирники можна спекти не тільки на сковороді, а й в духовці? Тісто для них, як на оладки, рідке, тому випікаю в формочках. Розповідаю, як приготувати сирники без борошна в духовці.
Вони виходять неймовірно повітряними і ніжними. Їсти їх необхідно вже остиглими, так набагато смачніше. Можна розлити тісто по формах для випічки кексів або маффінів. З приготуванням таких сирників не потрібно довго возитися біля плити.
- Сир - 200 грам
- Ванільний цукор - За смаком
- Цукровий пісок - 60 грам
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. У миску кладу сир, не перетираю его, вбиваю до нього курячі яйця і кладу цукровий пісок. Перемішую все віночком.
2. Додаю розтоплене вершкове масло, ванільний цукор (1 пакетик), сметану, розпушувач і манку. Перемішую все до утворення однорідної консистенції.
3. Форми для випікання, у мене силіконові і паперові, заповнюю тестом і відправляю в розігрітий до 180-200 градусів духовку.
4. Випікаю сирники близько 20-30 хвилин, важливо не перетримати їх.
5. Дістаю сирники з форм і остуджують, а потім можна їх їсти.