Сирники без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт корисних сирників, в якому замість борошна ми буде використовувати манку і геркулес. Досить незвично, але смак виходить неймовірний, а текстура дуже м'яка і повітряна.
Борошно, звичайно ж, досить корисний продукт, проте, останнім часом я намагаюся якомога рідше використовувати її в приготуванні, так я і знайшла цей простий рецепт сирників без борошна. Мені він дуже сподобався, і тепер готую сирники тільки так, виходить і смачно і корисно. А зараз я і з вами поділюся цим чудовим рецептом приготування сирників без борошна, Котрий, я впевнена, ви оціните по достоїнству.
- Сир 9% - 450 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2, 5 Ст. Ложки
- Крупа манна - 4 Ст. Ложки
- Геркулес - 4 Ст. Ложки
- Ванілін - - Щепоток
- Ізюм - 50 грам (по бажанню)
У миску викладаємо сир і додаємо до нього цукор, яйця і ванілін. Гарненько перемішуємо.
Геркулес подрібнюємо в блендері практично до стану борошна.
Викладаємо в миску з сиром по 4 столові ложки манної крупи і перемеленого геркулесу. Ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Тепер родзинки. Я його завжди додаю, але ви можете виключити його зі складу. Потім перемішуємо масу ще раз і формуємо з її сирники. Обсмажуємо як звичайні сирники на сковороді.