Рецепт Правильні чебуреки фото

Правильні чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою

На замітку всім любителям випічки з м'ясом хочу запропонувати класний варіант приготування чебуреків. Навіть якщо ви новачок на кухні, з цим рецептів у вас точно не виникне проблем.

Найчастіше тісто для чебуреків готують на воді або молоці. Я ж пропоную вам дуже цікаву ідею, яка напевно буде вам до смаку. На основі "рікотту" тісто виходить дивно ніжним, чудово розкочується, не пливе на сковороді. Головне в начинці - достатню кількість цибулі і трохи водички. Але про все по порядку.

  • Борошно - 1.5 склянки
  • Rikotta - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і сода - 1 щіпка
  • М'ясний фарш - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
правильні чебуреки - фото крок 1
1. Для початку займемося тестом. У глибокій мисці з'єднайте "рікотту", яйце, борошно. Додайте по щіпці солі і соди.
правильні чебуреки - фото крок 2
2. Замісити еластичне тісто.
правильні чебуреки - фото крок 3
3. М'ясо вимийте, обсушити, пропустіть через м'ясорубку з цибулею. Додайте сіль, перець за смаком і воду, щоб начинка була соковитіше.
правильні чебуреки - фото крок 4
4. Тісто розділи 8-10 однакових шматочків.
правильні чебуреки - фото крок 5
5. Розкачайте тоненько.
правильні чебуреки - фото крок 6
6. Викладіть начинку.
правильні чебуреки - фото крок 7
7. І закріпіть краю. Зручно робити це вилкою.
правильні чебуреки - фото крок 8
8. Чебуреки викладайте на присипану борошном поверхню.
правильні чебуреки - фото крок 9
9. Смажте на сковороді з рослинним маслом до рум'яної.

Схожі рецепти