Правильні чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
На замітку всім любителям випічки з м'ясом хочу запропонувати класний варіант приготування чебуреків. Навіть якщо ви новачок на кухні, з цим рецептів у вас точно не виникне проблем.
Найчастіше тісто для чебуреків готують на воді або молоці. Я ж пропоную вам дуже цікаву ідею, яка напевно буде вам до смаку. На основі "рікотту" тісто виходить дивно ніжним, чудово розкочується, не пливе на сковороді. Головне в начинці - достатню кількість цибулі і трохи водички. Але про все по порядку.
- Борошно - 1.5 склянки
- Rikotta - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль і сода - 1 щіпка
- М'ясний фарш - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Вода - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Для початку займемося тестом. У глибокій мисці з'єднайте "рікотту", яйце, борошно. Додайте по щіпці солі і соди.
2. Замісити еластичне тісто.
3. М'ясо вимийте, обсушити, пропустіть через м'ясорубку з цибулею. Додайте сіль, перець за смаком і воду, щоб начинка була соковитіше.
4. Тісто розділи 8-10 однакових шматочків.
5. Розкачайте тоненько.
6. Викладіть начинку.
7. І закріпіть краю. Зручно робити це вилкою.
8. Чебуреки викладайте на присипану борошном поверхню.
9. Смажте на сковороді з рослинним маслом до рум'яної.