Пожарський котлети з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Класичне блюдо російської кухні - пожарські котлети - роблять з рубаною курки або дичини. Всередині знаходиться м'яка серцевина з маслом, а зовні - хрустка скоринка. Але я вирішила дещо змінити.
У рецепті ми відійдемо від головного продукту і замінимо його несподіваним рішенням. З ним тепер блюдо має зовсім інший смак, а на гарнір підійде овочеве пюре. Ознайомтеся з тим, як приготувати пожарські котлети з сьомги. Апетитні, хрусткі і дуже ситні котлетки підійдуть для сімейної вечері.
- Файл лосося - 700 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Для початку дрібно порубати цибулю, а краще подрібніть його в міксері.
2. Потім цибулю обсмажте в розігрітій олії протягом 6 хвилин до м'якості, помішуючи.
3. Після цього подрібніть сьомгу в міксері.
4. Додайте до риби сіль, яйце і цибулю. Перемішайте всі інгредієнти.
5. Готовий фарш розділіть на 4 частини.
6. Масло розріжте на 4 шматочка.
7. З фаршу зробіть коржики. У центр кожної викладіть масло. Сформуйте котлети, а потім обваляйте їх в сухарях.
8. Потім котлети запікайте при 220 градусах в духовці протягом 7 хвилин.
9. А потім запікайте вироби ще 5 хвилин з іншого боку. Котлети готові. Смачного!