Рецепт Пожарський котлети з сьомги фото

Пожарський котлети з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершкове масло , Сьомга
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Класичне блюдо російської кухні - пожарські котлети - роблять з рубаною курки або дичини. Всередині знаходиться м'яка серцевина з маслом, а зовні - хрустка скоринка. Але я вирішила дещо змінити.

Опис приготування:

У рецепті ми відійдемо від головного продукту і замінимо його несподіваним рішенням. З ним тепер блюдо має зовсім інший смак, а на гарнір підійде овочеве пюре. Ознайомтеся з тим, як приготувати пожарські котлети з сьомги. Апетитні, хрусткі і дуже ситні котлетки підійдуть для сімейної вечері.

  • Файл лосося - 700 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
пожарський котлети з сьомги - фото крок 1
1. Для початку дрібно порубати цибулю, а краще подрібніть його в міксері.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 2
2. Потім цибулю обсмажте в розігрітій олії протягом 6 хвилин до м'якості, помішуючи.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 3
3. Після цього подрібніть сьомгу в міксері.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 4
4. Додайте до риби сіль, яйце і цибулю. Перемішайте всі інгредієнти.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 5
5. Готовий фарш розділіть на 4 частини.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 6
6. Масло розріжте на 4 шматочка.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 7
7. З фаршу зробіть коржики. У центр кожної викладіть масло. Сформуйте котлети, а потім обваляйте їх в сухарях.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 8
8. Потім котлети запікайте при 220 градусах в духовці протягом 7 хвилин.
пожарський котлети з сьомги - фото крок 9
9. А потім запікайте вироби ще 5 хвилин з іншого боку. Котлети готові. Смачного!

Схожі рецепти