«Пожарський» котлети класичні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.
Неймовірно соковиті і ніжні всередині, а зовні з рум'яною і хрусткою скоринкою - все це про смачних котлетки. Розповім, як приготувати «Пожарський» котлети класичні, просто пальчики оближеш.
Опис приготування:
У магазині ви не знайдете таких смачних котлеток, Запевнюю вас, що краще зробити їх самостійно. Подавайте котлети відразу після приготування або розігрійте в мікрохвильовій печі, на пательні. Вони стануть відмінним доповненням до гарніру з картоплі, каші, овочів або макаронних виробів.
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Вершки - 0, 4 L
- Хліб - 60 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Білий хліб наріжте шматочками і викладіть в миску, залийте його вершками і залиште на деякий час.
2. Вимийте філе і перекрутити його через м'ясорубку, додайте до нього розм'якшений хліб, сіль і poperčite, vbeyte 1 яйце і розмішайте.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, сформуйте тим часом котлету і обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажуйте на розжареній олії до золотистої скоринки і відразу подавайте.