Пончики з цукровою пудрою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами красивим, елегантним і в той же час простим рецептом пончиків з цукровою пудрою. Вийде смачна і дуже апетитна випічка з тонким смаком і ароматом полуниці. Рекомендую!
Перед вами простий рецепт пончиків з цукровою пудрою. Виходять в міру солодкі, в міру ароматні пончики. Раджу вибирати ягоди стиглі, навіть практично переспілі, а взимку замінювати їх яким-небудь не дуже нудотним варенням. І якщо додасте варення - зменшуйте кількість цукру в тесті. Якщо іспользется ягоди, тоді йогурт беріть дуже "ядрений", з насиченим смаком. Тоді і випічка буде ніжною і ароматною. Спробуйте!
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Полуниця - 1.5 склянки
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Йогурт - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 1 За смаком
1. Рецепт дуже простий, Усе, крім масла, помістимо в блендер і збити до однорідності.
2. Масло розтопити на водяній бані, потроху змажемо їм кожну форму. Далі виливаємо тісто. Запікати треба при 200 градусах в духовці приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.
3. А тепер готові пончики просто посипаємо сахрной пудрою. У мене її було багато, так що я їх прямо в цій пудрі і обваляти.
4. От і все! Смачного!