Шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям шоколаду це печиво неодмінно припаде до душі. Воно дуже м'яке, ароматне, до того ж, покрито красивими тріщинами. Готується дуже просто. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Рецепт перевірений часом. Тому якщо хочете отримати смачне, м'яке печиво з пікантними тріщинами, - точно дотримуйтесь рецептом. Буде смачно, особливо з чашкою свіжозвареного кави або склянкою молока.
- Борошно - 1/2 склянки
- Какао - 1/4 склянки
- Еспрессо - 4 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/8 чайних ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Світло-коричневий цукор - 2/3 склянки
- Яйце - 1 штука (велике)
- Горький або напівсолодкий шоколад - 120 грам
- Молоко - 1 Ст. Ложка
1. Розтоплене масло кімнатної температури збийте з цукром.
2. Додайте яйце і шоколад (нарізаний або натертий).
3. Додайте какао, еспресо, розпушувач і перемішайте.
4. Додайте борошно.
5. Замісити тісто. Накрийте плівкою і приберіть в холодильник на 40 хвилин.
6. Сформуйте печива, умочіть їх в цукрову пудру.
7. Викладіть на деко на відстані один від одного. Запікайте в духовці при 190 градусах близько 15 хвилин. Печиво повинне залишитися м'яким, але на ньому повинні з'явитися тріщини.
8. Смачного!