Рецепт Шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю фото

Шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Какао
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Всім любителям шоколаду це печиво неодмінно припаде до душі. Воно дуже м'яке, ароматне, до того ж, покрито красивими тріщинами. Готується дуже просто. Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Рецепт перевірений часом. Тому якщо хочете отримати смачне, м'яке печиво з пікантними тріщинами, - точно дотримуйтесь рецептом. Буде смачно, особливо з чашкою свіжозвареного кави або склянкою молока.

  • Борошно - 1/2 склянки
  • Какао - 1/4 склянки
  • Еспрессо - 4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Світло-коричневий цукор - 2/3 склянки
  • Яйце - 1 штука (велике)
  • Горький або напівсолодкий шоколад - 120 грам
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 1
1. Розтоплене масло кімнатної температури збийте з цукром.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 2
2. Додайте яйце і шоколад (нарізаний або натертий).
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 3
3. Додайте какао, еспресо, розпушувач і перемішайте.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 4
4. Додайте борошно.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 5
5. Замісити тісто. Накрийте плівкою і приберіть в холодильник на 40 хвилин.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 6
6. Сформуйте печива, умочіть їх в цукрову пудру.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 7
7. Викладіть на деко на відстані один від одного. Запікайте в духовці при 190 градусах близько 15 хвилин. Печиво повинне залишитися м'яким, але на ньому повинні з'явитися тріщини.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти