Рецепт Шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю фото

Шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Какао
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Всім любителям шоколаду це печиво неодмінно припаде до душі. Воно дуже м'яке, ароматне, до того ж, покрито красивими тріщинами. Готується дуже просто. Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Опис приготування:

Рецепт перевірений часом. Тому якщо хочете отримати смачне, м'яке печиво з пікантними тріщинами, - точно дотримуйтесь рецептом. Буде смачно, особливо з чашкою свіжозвареного кави або склянкою молока.

  • Борошно - 1/2 склянки
  • Какао - 1/4 склянки
  • Еспрессо - 4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Світло-коричневий цукор - 2/3 склянки
  • Яйце - 1 штука (велике)
  • Горький або напівсолодкий шоколад - 120 грам
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 1
1. Розтоплене масло кімнатної температури збийте з цукром.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 2
2. Додайте яйце і шоколад (нарізаний або натертий).
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 3
3. Додайте какао, еспресо, розпушувач і перемішайте.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 4
4. Додайте борошно.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 5
5. Замісити тісто. Накрийте плівкою і приберіть в холодильник на 40 хвилин.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 6
6. Сформуйте печива, умочіть їх в цукрову пудру.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 7
7. Викладіть на деко на відстані один від одного. Запікайте в духовці при 190 градусах близько 15 хвилин. Печиво повинне залишитися м'яким, але на ньому повинні з'явитися тріщини.
шоколадне печиво з еспресо і цукровою глазур'ю - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти